A MONDO a TASZ és a Csillagház Általános Iskola közös fejlesztésű kártyajátéka fogyatékossággal élő és nem fogyatékos gyermekek számára. A kártya célja, hogy a gyerekek játszva tanuljanak emberi jogaikról. Hasznos tudást szerezhetnek arról is, hogy milyen jogsértő helyzetekkel szembesülhetnek, és hogy ezekben mit tehetnek, kihez fordulhatnak segítségért. A játék nem nyújt mindenre választ és nem vesz számba minden eshetőséget, de bemutatja azokat a leggyakoribb veszélyhelyzeteket, melyekkel fogyatékossággal élő és nem fogyatékos gyermekek találkozhatnak, és arra is felkészít, hogy miként lehet megelőzni, kezelni ezeket. Minél nagyobb tudása van valakinek ezekről a helyzetekről, annál nagyobb eséllyel lesz képes megvédeni magát.  


Kiemelt jellemzők

  • Az alapvető emberi jogokat érintő tíz téma
  • Kapcsolódó, interaktív MONDO mese a BOOKR Kids Mesetárában
  • A kártya mellé ingyen letölthető szülői és pedagógiai segédanyag
  • A játék illusztrációit Hitka Viktória készítette
  • További információk: mondo.tasz.hu
  • Pásztory Dóra, kétszeres paralimpiai bajnok úszó ajánlásával

MONDO jogtudatosító kártyajáték 4.825.- Ft

Arra is lehetősége van, hogy a gyermeke nemének megfelelő verzióban vásárolja meg a játékot. Ez segítheti gyermekét abban, hogy minél jobban azonosuljon a kártyák főhősével. A Meseboltban fiúknak és Lányoknak szóló kártyacsomag is rendelhető! Kérjük, a megjegyzés rovatba írja be, hogy a Lányoknak / Fiúknak kártyacsomagot választja-e. Amennyiben egyszerre több kártyát vásárol, kérjük, tüntesse fel, hogy melyik verzióból mennyit kér.

Kiszállítjuk 5 munkanapon belül bármilyen általad megadott belföldi címre! Házhozszállítás esetén a szállítási díj 990 Ft.

Ingyenes személyes átvételi lehetőség a BOOKR Kids székhelyén a megrendelést követő 4. munkanapon: 1066 Budapest, Jókai utca 6.

Kártya típus

Fiú, Lány