Az angol nyelven olvasás egyedülálló módon fejleszti az idegen nyelv értését, gyakorlati használatát, de a kor és szint specifikus idegennyelvű könyvek sokszor nehezen elérhetőek, drágák. A gyerekeket nehéz rávenni, hogy időt töltsenek egy ilyen nehéz feladattal.

Erre kínál megoldást a BOOKR Kids új alkalmazása: a BOOKR Class.

A gyönyörűen animált, interaktív könyvek, anyanyelvi narrációval barátságossá és élménnyé teszik az olvasást, illetve olyan sikerélményt adnak, amelyek hosszú távon motiválják nyelvtanulásra a gyerekeket, 3 éves kortól a kamaszokig.


A BOOKR Class fejlesztése arra a rengeteg tapasztalatra épül, amelyet nektek, a BOOKR Kids Mesetár olvasóinak, és a 1,5 millió könyvletöltésnek köszönhetünk.
Hálánk jeléül kedvezményes elővásárlási lehetőséget biztosítunk nektek az angol nyelvtanulásra fejlesztett alkalmazásunkra, a BOOKR Class-ra.


A BOOKR Class 2019. dec 31-ig ingyenesen kipróbálható a https://bookrclass.com/#getcode  oldalon kért kóddal. A (jelen termékoldalon elérhető) Meseboltban vásárolt, 2020. december 31-ig érvényes kódot a vásárlás visszaigazolását követően 24 órán belül e-mailben küldjük ki, amely új kódot az ingyenes tesztidőszak után, azaz 2020. január 1-én fog kérni az BOOKR Class applikáció.

Figyelem! A BOOKR Class alkalmazás nem azonos a BOOKR Kids Mesetárral. A BOOKR Class önálló alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play Store és az AppStore áruházakból.